Перегляд, додавання користувачів, блокування (співробітників)

Розповідаємо як додавати нових співробітників, блокувати звільнених працівників, та переглядати результати менеджерів.
Написано Богдан Починок
Оновлено 3 місяці тому

У KeyCRM немає обмежень щодо кількості доданих співробітників. Одночасно в системі можуть працювати всі необхідні працівники.  

Навігація

  1. Перегляд співробітників (користувачів);
  2. Додавання користувачів;
  3. Блокування користувачів;
  4. Аналітика менеджерів замовлень.

Перегляд списку користувачів

Перегляд усіх доданих користувачів (співробітників) можна в лівому меню Налаштування Доступ Користувачі.

За допомогою рядка пошуку, що знаходиться зверху, легко знайти потрібну вам людину всього за пару кліків.

Додавання користувачів

У правому верхньому кутку, під зображенням вашого облікового запису, натисніть «Додати користувача».

Перед вами відкриється вікно заповнення даних користувача.

Потрібно ввести ім'я, прізвище, логін або електронну пошту, пароль, роль, телефон, а також прикріпити зображення (фото вашого підлеглого). Зі списку ролей можна вибрати готовий шаблон ролі, яку можна привласнити для нового співробітника. Якщо бажаної ролі у списку ще немає, її можна створити окремо.

На e-mail користувачі отримають листа з інструкціями для роботи та пароль (той, який Ви вказали при створенні користувача). Відправляти його не обов'язково, але цим ви трохи полегшите завдання пояснення співробітнику, як працює система. Зручно, якщо у співробітника його логін та пароль завжди будуть у доступі. Біля користувача, який вже підтвердив пошту, буде статус «Активний», статус «В очікуванні» буде змінено одразу після першого входу співробітника до системи.

Увага! Нові користувачі, які перебувають у статусі «В очікуванні» не будуть доступні для вибору в системі.

Блокування користувачів

Роль співробітника, рівень доступу та можливих дій, призначає адміністратор. Тільки адміністратор може додавати або блокувати співробітників, наприклад після звільнення. Для цього біля імені на картці співробітника натисніть три точки, щоб відобразилося функціональне меню, виберіть “Блокувати”.

Після цього цей обліковий запис співробітника світиться, як неактивний і відображається в самому низу списку. Скористатися ним більше не можна.

Увага! Видалити користувача неможливо, оскільки система зберігає історію його дій і користувач потрібен, щоб коректно відображати його Ім'я та Прізвище.

Аналітика з менеджерів замовлень

Статистику можна побачити в розділі «Аналітика» «Замовлення» → вкладка «По менеджерам».

Також в «Історії дій по замовленню» є можливість переглянути, які зміни вніс менеджер до замовлення.

У KeyCRM усі ваші співробітники працюватимуть в одному кабінеті. Ви можете додати людей, які знаходяться в різних точках світу і мають різні завдання.

Навчити KeyCRM легко. Усі функції розписані покроково в інструкціях, а іконки підписані.

Теги: активувати користувача, користувачі, користувач
Чи була наша стаття корисною?